, ,

Bouw zonnestroominstallatie NOVA College Haarlem van start

Misschien heeft u het gezien. Vandaag zijn door een grote kraan de onderdelen van onze zonnestroominstallatie op het dak van het NOVA College aan de Zijlweg geplaatst.

De komende weken wordt de installatie gebouwd. Eind juli is naar verwachting de bouw afgerond. Daarna wordt de aansluiting op het net gerealiseerd. Eind augustus zal onze installatie zonnestroom produceren en leveren op het net! Leuk om te weten: De door ons bestelde panelen van 300 Wp, waren op het moment bij de leverancier niet beschikbaar. Daarom hebben wij voor dezelfde prijs panelen van 305 Wp ontvangen. Zo produceert onze installatie meer elektriciteit dan verwacht.

Opening

Ondertussen zijn wij bezig om een officiële opening te plannen, waarvoor u uiteraard t.z.t. een uitnodiging zult ontvangen. Inmiddels zijn meer dan 70% van de zonnestroomdelen verdeeld. Op verzoek van het NOVA College hebben we eerst de direct omwonenden benaderd. Daarna zijn we begonnen met het benaderen van de mensen die zich hebben ingeschreven als belangstellende en in een grotere cirkel rond het NOVA College wonen. Door deze twee verschillende fases duurt de werving van de deelnemers iets langer dan verwacht.

We blijven u de komende tijd via mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Voor vragen kunt u per email contact opnemen met: cooperatie@kennemerenergie.nl