HIER opgewekt evenement 23 november 2018

logo evenement HIER Opgewekt 2017

Het Kennisplatform HIER opgewekt organiseert jaarlijks een evenement voor alle lokale energie-initiatieven. Dit jaar vindt dit evenement plaats op 23 november 2018 in Bussum.

HIER opgewekt is een platform voor lokale duurzame energie-initiatieven en energiecoöperaties in heel Nederland. Jaarlijks organiseert HIER opgewekt een evenement waar de mensen van de energie-initiatieven elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren, kennis kunnen maken met andere relevante ontwikkelingen zoals de Lokale Energie Monitor en andere partijen zoals Alliander, Greenchoice, overheden, ODE Decentraal  en experts op velerlei terreinen kunnen raadplegen. 

Dus als je actief bent bij een energie-initiatief of energie coöperatie dan kan dit evenement heel waardevol zijn voor jou en jouw energie-initiatief. Schrijf je in op de site van HIER opgewekt .

Art den Boer van Kennemer Energie draagt actief bij aan de samenstelling van het programma van dit evenement en zal daar dus ook zelf aanwezig zijn. Als je een goed idee hebt voor een thema, workshop of ander programma-onderdeel voor deze dag, dan verneemt HIER opgewekt dat graag. Stuur jouw idee via een e-mail naar info@hieropgewekt.nl