Kom ook naar de Duurzaamheidsmarkt 7 oktober 2018

Tijdens het Mugfest organiseert de gemeente Haarlem een Duurzaamheidsmarkt voor een ieder die actief iets wil of doet met duurzaamheid of gewoon geïnteresseerd is in duurzaamheid in Haarlem. Kennemer Energie is erbij.

Onderdeel van het Mugfest 2018 zal de jaarlijks terugkerende Duurzaamheidsmarkt op 7 oktober 2018 op de Grote Markt zijn. Op deze markt kun je kennis maken met de vele organisaties en bedrijven die in Haarlem iets doen of willen met duurzaamheid.

Ook kun je jouw duurzaamheidsinitiatief onder de aandacht brengen bij de Haarlemmers en andere bezoekers. Hiervoor kun je contact opnemen met degroenemug@haarlem.nl

Als je duurzame energie wilt opwekken samen met buurtgenoten, kom langs bij de stand van Kennemer Energie of neem nu direct contact op met info@kennemerenergie.nl.

Heb je een groot dak dat mogelijk geschikt is voor het opwekken van veel zonnestroom? Bekijk de veelgestelde vragen voor gebouweigenaren, bespreek het met Kennemer Energie op deze Duurzaamheidsmarkt of neem nu direct contact op met info@kennemerenergie.nl.

Duurzaamheidsmarkt 2018:
Datum  7 oktober 2018
Tijd  12.00 -17.00 uur
Lokatie  Grote Markt in Haarlem