,

Belangstelling voor nieuwe zonnestroomdaken in de regio groot

Informatieavond zonnestroomdak

In de afgelopen maanden zijn de informatieavonden voor verschillende collectieve zonnestroomdaken in de regio goed bezocht.

In maart, april en mei zijn informatie avonden geweest voor de zonnestroomdaken bij het Nova College Campus, KDC Rozemarijn en R.K.S.V. Onze Gezellen in Haarlem. Veel mensen waren aanwezig en er werden vele goede vragen gesteld. Voor alle geïnteresseerden verwijzen we graag naar de pagina met veelgestelde vragen. Tegelijkertijd schrijven zich ook steeds meer mensen in voor het zonnestroomdak bij De Kleine Verhuizer in IJmuiden. 

Het zonnestroomdak van het Nova College Campus zal ontwikkeld worden op de Zijlweg in Haarlem. Voorinschrijven kan nog steeds op de pagina voor voorinschrijven voor Nova College

Het zonnestroomdak bij KDC Rozemarijn zal komen op de Laan van Angers in de Europawijk Haarlem. Voorinschrijven kan nog steeds op de pagina voor voorinschrijven bij KDC Rozemarijn.

Het zonnestroomdak bij R.K.S.V. Onze Gezellen zal komen op de Van der Aartweg in Haarlem Noord. Voorin kan nog steeds op de pagina voor voorinschrijven bij Onze Gezellen.

Het zonnestroomdak bij De Kleine Verhuizer zal komen op de Amperestraat in IJmuiden in samenwerking met Energiek Velsen. Voorinschrijven kan nog steeds op de pagina voor voorinschrijven bij De Kleine Verhuizer.