,

22 Oktober: 2e Zonnecentrale Tennistoernooi

Zaterdag 22 oktober 2016 organiseert de Fablo Tennishal voor het tweede jaar op rij het Zonnecentrale Tennistoernooi. Wie heeft geïnvesteerd in zonnestroomdelen bij Duurzaam Garenkokerskwartier, Duurzame Energie Ramplaan, Haarlem Noorderlicht, of Spaarnezaam én het leuk vindt om partijtje tennis te spelen, wordt uitgenodigd om mee te doen. Ook beginnende collectieve energie-initiatieven zijn van harte welkom!

Deelnemers in het zonnetje

Met zo’n 1.350 zonnepanelen heeft de Fablo Tennishal op dit moment het grootste collectieve zonnedak in de regio. “En omdat we de deelnemers aan dit dakproject en andere zonnedaken ook wel eens in het zonnetje mogen worden gezet, is iedereen van harte welkom. Zeker als we hiermee andere Haarlemmers kunnen overhalen om ook zonnestroomdelen te nemen of – net als ons wij- een groot dak ter beschikking te stellen”, aldus directeur Rob Zoon. “Tegelijkertijd is het een goed moment om onder elkaar in een ontspannen sfeer de laatste informatie over deze unieke projecten uit te wisselen.”

Gratis inschrijven

Het tennistoernooi begint om 19.00 uur en eindigt om 22.00 uur met een hapje en een drankje. Deelname is kosteloos. Er wordt ingedeeld op sterkte, tenniservaring en er worden alleen ‘dubbels’ gespeeld. Kennemer Energie die de komende jaren in Haarlem 100.000 zonnepanelen op collectieve daken wil realiseren, sponsort het toernooi. Doe ook mee, inschrijven kan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie