Kom naar Haarlem Duurzaam

Op zondag 18 september 2016 wordt van 11.00 tot 18.00 uur de Haarlemse duurzaamheidsmarkt georganiseerd op de Grote Markt. Bij ‘Haarlem Duurzaam’ zijn allerlei duurzame en biologische producten, hybride en schone energieprestaties, adviesbureaus, politieke partijen, recycling initiatieven, groene en milieuvriendelijke informatie en de allernieuwste vindingen/ontwikkelingen voor een betere en schonere wereld te vinden.

De Groene Mug is van 11.00 tot 17.00 uur op de Grote Markt te vinden met een kraam waar kinderen met het Groene Mug Afvalspel kunnen oefenen afval in de juiste bak te gooien. Dit afvalspel is een samenwerking tussen Spaarnelanden en de gemeente Haarlem. Als je het afval in de juiste bak gooit, krijg je een leuke attentie.

Zonnestroomdelen

Daarnaast zijn ook verschillende Haarlemse initiatieven die zich bezig houden met de opwek van duurzame energie aanwezig. Coöperatie Haarlem Noorderlicht en Buurtcoöperatie Spaarnezaam kunnen bezoekers meer vertellen over de voordelen van meedoen aan een collectief zonnedak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie